Новини
Kia запрошує відвідати «Осінній сервіс»!

Kia запрошує відвідати «Осінній сервіс»!

2018-10-17

«Фалькон-Авто» оголошує про старт осінньої сервісної кампанії, в рамках якої власники Kia можуть здійснити комплексну діагностику свого автомобіля лише за 240 грн., а також отримати вигоду до 15% на послуги і до 20% на запчастини під час усунення виявлених недоліків.

 

У період з 15 жовтня до 31 грудня 2018 року у офіційній дилерській мережі «Фалькон-Авто» (входить до складу Корпорації «УкрАВТО») діятимуть спеціальні умови в рамках кампанії «Осінній сервіс Kia», яка дозволить підготувати автомобіль до зимової експлуатації із значною вигодою.

Так, власники корейських автомобілів можуть здійснити комплексну діагностику свого Kia лише за 240 грн. з ПДВ. До переліку послуг з діагностики входять:

 

  • діагностика ходової частини та рульового управління;
  • діагностика гальмівної системи;
  • діагностика рівня технічних рідин;
  • діагностика електронних систем автомобіля;

 

Здійснити  шиномонтаж* та контроль і регулювання кутів встановлення коліс** можна за ціною від 240 грн з ПДВ.

 

У разі виявлення під час проведення вищезгаданих робіт недоліків, несправностей, власник автомобіля Kia може замовити усунення цих недоліків, при цьому вигода на роботи складає до 20%, вигода на запчастини складає до 15% від вартості відповідних робіт та запчастин на момент проведення робіт.

 

Докладні умови уточнюйте у консультанта з сервісу на СТО офіційного дилера KIA у вашому регіоні. Вичерпний перелік дилерів доступний на сайті дистриб’ютора.

 

*Зняття 4-х коліс, демонтаж існуючих покришок, встановлення нових (інших), балансування коліс, встановлення коліс на автомобіль. Роботи з шиномонтажу не включають в себе необхідні витратні матеріали та запасні частини, в яких є потреба у використанні під час виконання вказаних робіт (грузи та інше), а також можливі додаткові роботи.

 

**Контроль та регулювання кутів встановлення передніх коліс легкових автомобілів. Регулювання кутів встановлення задніх коліс сплачується додатково (72 грн з ПДВ), без врахування можливих додаткових робіт, необхідність яких виявляється під час проведення робіт з регулювання. Роботи з регулювання не включають в себе необхідні витратні матеріали та запчастини, в яких є потреба у використанні під час виконання вказаних робіт (регулювальні шайби, болти, гайки та інше).

Open Chat